Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Bresser Ruby Adventure Pack

Bresser Ruby Adventure PackBresser komt nog net op tijd voor de kerstdagen met een materiaal-pakket dat als cadeau gegeven kan worden aan de beginnende hiker die zijn uitrusting wil uitbreiden: de Ruby Adventure Pack.

Centraal in de Ruby Adventure Pack staat de Bresser Ruby 10x25 verrekijker met rode ruby-coating op de objektieflenzen voor contrastrijke beeldweergave. De Ruby is voor de hiker een kwalitatief goede kijker, voor een schappelijke prijs. De kijker is compact en daardoor gemakkelijk mee te dragen.

Dat dragen gaat in de bijgeleverde draagtas die naast de Ruby kijker nog meer materialen bevat. Zo is er de multitool met 12 functies, een nauwkeurig peilkompas en een mini halogeen zaklamp. In de draagtas is verder ruimte over voor enkele andere (kleine) accessoires en eventueel een kaart.

Het pakket kost Euro 39,95 en is vanaf nu te koop bij de Bresser-dealers.

Voor meer informatie: https://www.bresser.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.