Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Zomerse lichtgewicht bescherming van Lowe Alpine

Zomerse lichtgewicht bescherming van Lowe AlpineDe omstandigheden kunnen in de bergen in de zomer even uitdagend zijn als in de winter. Daarom is de collectie waterdicht ademende jacks en broeken die Lowe Alpine dit voorjaar presenteert een noodzakelijke combinatie van technische ontwerpen met functionele bescherming, waarbij het gewicht nauwkeurig in het oog wordt gehouden.

De ontwikkelingen van GORE-TEX® stoffen worden ten volle gebruikt, getuige het vernieuwde Grépon Jacket met zijn hybride constructie. Het Grépon Jacket biedt alle technische details en de absolute bewegingsvrijheid, die noodzakelijk zijn voor alpiene zomers, en legt dankzij de uitgekiende toepassing van GORE-TEX® PACLITE® in de torso en GORE-TEX® XCR® op schouders en andere plaatsen waar verhoogde slijtage te verwachten is, toch slechts een gewicht van 430 gram in de schaal.

Nog lichter zijn twee jacks die hun naam reeds gevestigd hebben: het technische Fairview Jacket (zie foto) en het zeer draagbare Mesa Jacket met gewichten van respectievelijk slechts 305 end 365 gram zijn beide vernieuwd voor 2006 - beide zijn ze gemaakt van GORE-TEX® PACLITE®. Al deze jacks zijn vanzelfsprekend voor mannen en vrouwen verkrijgbaar.

Lowe Alpine’s Triplepoint® collectie maakt nog steeds vorderingen: dit voorjaar zijn er niet minder dan 14 modellen voor mannen en vrouwen, die hoge kwaliteit en uitstekende functionaliteit bieden bij een gunstige prijs-kwaliteit-verhouding.

Twee nieuwe technische ontwerpen die gebruik maken van een microvezel stof – het Airspeed Jacket en het Moon Light Jacket – completeren de lichtgewichtcollectie.
De extreem lichte Airspeed (slechts 250 gram) is winddicht en superieur ademend en dankzij de afritsmouwen ook inzetbaar als vest. Het Moon Light Jacket combineert een ripstop microvezel buitenstof met een sneldrogende en vochregulerende voering, wat een zeer veelzijdig kledingstuk voor de moderne bergatleet oplevert.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.