Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

MIO A701 nu verkrijgbaar

MIO A701 nu verkrijgbaarEen funky phone, die Mio A701. De Mio A701 is niet alleen een uiterst functionele drieband/ GPRS-pda-telefoon met Windows-technologie, een 2,7inch TFT aanraakscherm en een camera van 1,3 megapixel, maar ook een volwaardig navigatiesysteem.

Telefoneren, navigeren, je afspraken bijhouden, foto’s maken. Geen taak is hem te veel. De Mio A701 draait op een Nederlandstalige versie van Windows Mobile 5 en komt standaard met Outlook, Excel, Word en Internet Explorer voor uitwisselbaarheid op kantoor en onderweg. En dankzij Windows Mobile kan de Mio A701 ook muzikaal uit de voeten. Zo kun je WMA en MP3 bestanden luisteren en WMV en MPEG video’s bekijken. Helemaal leuk is de navigatie met ook een voetgangersmodus en kompas om dorpen en steden te voet te verkennen zonder de uiteindelijke bestemming uit het oog te verliezen. Met één druk op de knop kun je tevens interessante plaatsen (restaurants, cinema’s, enz.) oproepen.

De Mio A701 weegt net geen 150 gram en past met zijn 117 x 59 x22 mm netjes in je broekzak of handtas. De spreektijd bedraagt ca. 240 minuten. De Mio A 701 gaat prat op 200 uur standbytijd onder ideale omstandigheden. Bellen en navigeren kan gewoon tegelijkertijd.

Het rekenkundige hart van de Mio A701 bestaat uit een Intel XScale- processor met een kloksnelheid van 520 MHz en een SiRFstar III gps-ontvanger. De Mio A701 heeft een Windows Mobile 5.0 operating system, een 192 MB intern geheugen (Flash), een slot voor een externe SD/MMC geheugenkaart en een USB aansluiting. Verder verbergt de Mio A701 een 1,3 megapixel camera en een drieband-gsm met GPRS-technologie. De Mio A701 spreekt ook Bluetooth en kan dus perfect communiceren met andere Bluetooth-apparaten.

De Mio A701is vanaf deze maand verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van EURO 649 voor de versie met Mio Map v2, kaarten van één regio en hoofdwegen van Europa voorgeïnstalleerd op een geheugenkaartje van 512 MB en kaarten van Europa op dvd. Voor de versie zonder navigatiesoftware of kaarten moet EURO 549 betaald worden.

Voor meer informatie: http://www.miotech.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mio Technology:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.