Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Dicapac: waterdichte buidels voor de digitale camera

Dicapac: waterdichte buidels voor de digitale cameraNieuw in Nederland: Dicapac waterdichte buidels. Dicapac is een samenvoeging van Digital Camera Pack. Deze doorzichtige buidels zijn geschikt voor het fotograferen onder water met een digitale compactcamera zonder het aanschaffen van een prijzig onderwaterhuis! Het is geschikt voor gebruik tot een diepte van ongeveer 3 meter.

De Dicapac buidels zijn gemaakt van vinyl en beschikken over een waterdichte sluiting. Het product biedt een uitstekende optische kwaliteit zowel onder als boven water door een optisch lensje of venster. De waterdichte sluiting is gegarandeerd d.m.v. dichtritsen, oprollen en met velcro dichtplakkers van de opening.

Tevens zit er een UV-coating over de lens met prima optische kwaliteit. Ook het openen en sluiten van de lens is zeer eenvoudig en een uitzoomende lens is geen enkel probleem!

Uiteraard kan Dicapac ook gebruikt worden ter bescherming van de camera bij bijvoorbeeld een bezoek aan het strand of een waterpark en/of zwembad.

DicaPac is leverbaar voor vele types digitale camera's en is gemakkelijk te openen en te sluiten. De Nederlandstalige gebruiksaanwijzing biedt duidelijkheid over onderhoud, gebruik en garantie. Adviesverkoopprijs vanaf EURO 39,00.

Voor meer informatie: http://www.dicapac.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.