Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Blade Jacket van Berghaus

Blade Jacket van BerghausHet Blade Jacket en de bijbehorende Blade Pant van Berghaus mogen niet aan in paklijst ontbreken als er regen op komst is. In gewicht is het nauwelijks te merken, want samen wegen het jack en de broek nog geen 600 gram. Het ultralichte regenjack en broek hebben een hoog ademend vermogen en zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren.

De Blade broek en jacket zijn zo licht en zo compact in te pakken dat de vraag of ze wel mee moeten in de rugzak eigenlijk niet eens gesteld hoeft te worden. Als materiaal heeft Berghaus het eigen waterdichte en ademende 2,5 laags Aquafoil Light gebruikt. De atletische pasvorm van het Blade Jacket zorgt voor prima bewegingsvrijheid. Zo kan men ook tijdens regen gewoon door blijven sporten. En ondanks de ‘cleane’ look is het jack met veel zinvolle details uitgerust: doorlopende frontrits met dubbele afdekrand, opvouwbare capuchon, twee grote buitenzakken met netbodem voor beluchting, okselritsen met kleine afdekranden en een heupelastiek in de zoom. En als het stopt met regenen kan het jack worden opgeborgen in de bijgeleverde opbergzak.

De Blade Pants zijn voorzien van driekwart lengteritsen in de benen, voorgevormde knie en een deels elastische broekband. Bij de onderbenen zijn de broekspijpen smaller gehouden om schuren te voorkomen. En bovendien zijn versterkingen bij zowel de knieën als de enkels aangebracht voor een langere duurzaamheid.

Het Blade Jacket en de Blade Pant zijn in diverse kleuren verkrijgbaar in de maten S-XXL voor de heren en XS-XL voor de dames. Adviesverkoopprijs van het Jacket bedraagt EURO 129,00, dat van de Blade Pant EURO 89,90.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.