Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Berghaus High Trek Jacket: multi-functioneel

Berghaus High Trek Jacket: multi-functioneelHet High Trek Jacket dat Berghaus introduceert voor het komend winterseizoen is geschikt voor vrij extreme omstandigheden zonder er direct extreem uit te zien.

Het High Treck Jacket is geschikt voor behoorlijk extreme omstandigheden. De kombinatie van 2-laags Gore-tex XCR Summit II en Gore-Tex XCR brenva (binnenin: Dry Mesh en Nylon) zorgt ervoor dat het jack 100% beschermd tegen ruige weersomstandigheden, terwijl het draagcomfort erg hoog is. Het jack, uit de lijn 'Hill & Mountain' heeft zeer modieus ontwerp en is dan ook prima te gebruiken door mensen die er niet direct 'extreem' uit willen zien in hun buitensport-jack.

Het jack is uitgevoerd met een oprolbare cappuchon, welke is te verstellen in grootte en is voorzien van een draadversteviging. Verder voorgevormde kragen, afsluitbare zakken (zowel binnen- als buitenzakken) en goed afsluitbare 'cuffs'.

Er komt zowel een heren- als damesmodel, waarbij de heren kunnen kiezen uit de maten S t/m XXL en de kleuren Amberglow/Ammonite, Mystery/Black, Red/Ammonite, Ammonite/Black en Quink/Midnight en de dames uit de maten XS t/m XL en de kleuren Red/Ammonite, Chicory/Teal en Heather/Ammonite. De advies verkoopprijs bedraagt Euro 299,90.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.