Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Shift Free Polo van Craft

Shift Free Polo van CraftDe Shift Free Polo van Craft is een technische en lichte fleece pullover. Dankzij de combinatie van functionele materialen (Shift en Flex) biedt het een afgewogen combinatie van warmte, winddichtheid en zeer hoog draagcomfort.

In vergelijking tot normaal fleece wordt de winddichtheid verbeterd, bij gelijkblijvend ademend vermogen, en dus ook de gebruiksmogelijkheden. Met de sportieve schnit, de elasticiteit en de hoge functionaliteit is het de prima oplossing voor veel outdooractiviteiten, zowel als enkele laag of als onderdeel van een lagensysteem.

Shift fleece is een fijne Polyester-Microfleece met een geborstelde binnenzijde en een relatief gladde buitenzijde met een soort Ripstop-structuur. Deze structuur vergroot het materiaaloppervlak zodat dat vochtigheid snel getransporteerd kan worden. Flex is een hoogelastische eenzijdige fleece met een zachte binnenzijde en zeer windwerende buitenzijde. Ook bij een wind van bijna 50 kilometer/uur voelt men zich daar nog lekker in.

De functionele materiaalmix verenigt Craft met een sportieve, maar niet te strakke pasvorm, alsmede functionele details als rits-kinbescherming. Door het gebruikte materiaal kan de Shift Free Polo ook prima gebruikt worden onder een Softshell.

Er zijn diverse modellen en kleuren verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs ligt rond EURO 54,95.

Voor meer informatie: https://www.craft.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Craft:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.