Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe modellen van Buff

Nieuwe modellen van BuffBuff komt deze zomer met een uitbreiding van het assortiment sjaals in de vorm van de Summer Visor Buff. Deze buff is uitgerust met neopreen zonneklepje en gemaakt van UV-werend materiaal.

De Spaanse fabrikant van de originele sjaals voor buitensporters bewijst opnieuw de concurrentie een stap voor te zijn door de functionaliteit van de populaire Buff-sjaal uit te breiden. De Summer Visor Buff heeft niet alleen een neopreen zonneklep om de ogen gedeeltelijk te beschermen tegen de felle zon, maar is tevens gemaakt van materiaal dat de schadelijke UV-straling voor 95 procent weert.

Afhankelijk van welke van de 20 verschillende designs wordt gekozen is de protectie-factoor 20 tot wel 50. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Coolmax en dus houdt de sjaal je hoofd tevens droog en koel.

De Buff Visor kan gedragen worden als baseball cap, piratenmuts of zonneklep, maar natuurlijk ook nog steeds als gewone multifunctionele sjaal. De adviesverkoopprijs van deze originele Buff bedraagt EURO 21,95.

Voor meer informatie: https://www.buff.es/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Buff:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.