Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe dental-kit van TravelSafe

Nieuwe dental-kit van TravelSafeHet komt vaak voor dat reizigers in het buitenland te maken krijgen met vullingen die los komen te zitten. Dit heeft te maken met druk- (vliegen, duiken en klimmen) en temperatuurverschillen. De dental-kit kan dan uitkomst bieden

Omdat de hygiƫnische omstandigheden in het vakantieland vrij zorgwekkend kunnen zijn en/of de rit naar een tandarts niet snel gemaakt kan worden, heeft TravelSafe deze nieuwe set op de markt gebracht.

De Dental Kit bevat uitsluitend middelen voor tandheelkundige problemen onderweg. Door de bijgeleverde hulpmiddelen kunt u zelf uw noodvulling plaatsen en /of uw kroon vast zetten. De bijgeleverde kruidnagelolie verdooft de pijn en heeft een ontsmettende werking. Bent u toch genoodzaakt om een tandarts te bezoeken, dan bevat de set ook steriele spuiten en naalden. Net als alle andere steriele TravelSafe sets heeft deze kit een artsenverklaring voor de grensautoriteiten.

De Dental-kit heeft een adviesverkoopprijs van EURO 12,95.

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.