Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw en revolutionaire combipunt van One Way

Nieuw en revolutionaire combipunt van One WayVanaf 2006 zijn de One Way stokken uitgerust met het nieuwe en revolutionaire combipunt .
Dit smalle combipunt wordt door de asfaltdop geschoven. Zo raakt de stok steeds eerst de grond met de asfaltdop en daarna pas met de verharde punt. Het combipunt maakt bovendien weinig lawaai.

Dankzij dit nieuwe systeem worden de gewrichten gespaard en is er meer grip. Verder voorkomt het combipunt een snelle slijtage van de asfaltdop zodat deze bijna nooit verwijderd moet worden.

One Way: trendy Nordic Walking stokken met pit !
One Way is het eerste authentieke Nordic Walking merk dat zich 100% wijdt aan de behoeften en eisen van de Nordic Walker. Alle producten worden in samenwerking met de nationale Nordic Fitness organisaties ontwikkeld. Tot deze organisaties behoren ondermeer artsen,gediplomeerde sportleraars, fysiotherapeuten en wetenschappers.

Voor meer informatie: https://www.onewaysport.fi/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot One Way:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.