Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe isomatten van Artiach

Nieuwe isomatten van ArtiachDe Outdoor-specialist Artiach heeft twee nieuwe Isomatten-modellen ontwikkeld, die ontspannend slapen beloven, zonder pijn, en te gebruiken op elke ondergrond.

De speciale constructie van de Iso-matten komt oorspronkelijk uit de pijntherapie en werkt drukverminderend. De bovenkant is niet stijf, maar zorgt met zijn Bi-elasticiteit ervoor, dat de buitenstof en de schuimkern zich aan het lichaam aanpassen. In vergelijking met bestaande Iso-matten onstaat een drukvermindering van tot 20%. Bovendien voelt de bovenstof erg aangenaam aan.

Zowel de Confort-Mat als ook de Compact-Mat zijn van dit drukverminderings-principe voorzien, en bovendien ook nog in de lengte opvouwbaaar, wat zorgt voor minder volume en gewicht. Ze zijn speciaal voor Bergtouren, Trekking en Camping ontwikkeld. De Confort-Mat is in vijf Maten en drie kleuren beschikbaar. Men kan uit de kleuren Antraciet, rood of een olijfkleur kiezen. De Compact-Mat is er in 2 Maten en in de kleuren: rood/antraciet en ook olijfkleur/Antraciet.

Key features in het kort:
- De buitenstof is van Arti-stretch, welke ervoor zorgt dat daar waar de druk het grootste is, deze sterk verminderd wordt
- De schuimkern is vast en solide verwerkt
- De Mat blaast zich makkelijk en snel op
- Dankzij het Roundlip ventiel, door Artiach zelf ontwikkeld, worden de lippen bij het opblazen beschermd
- Een beschermingskapje zorgt voor een maximum aan hygiƫne bij het opblazen
- Uitgerust met packsack en transportriemen

Prijzen voor de Confort-Mat vanaf Euro 79.95 en de Compact-Mat is er vanaf Euro 69.95.

Voor meer informatie: https://www.artiach.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.