Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sirf III ontvanger van Adapt Mobile

Sirf III ontvanger van Adapt MobileAdapt Mobile introduceerde als eerste bedrijf in Europa Nemerix chipset gebaseerde GPS ontvangers, de AD-300 en AD-500. De Adapt GPS receivers staan bekend om hun uitstekende prijs kwaliteits verhouding. Vooral de batterij levensduur is uitstekend. Nu introduceert Adapt de eerste Sirf III gebaseerde GPS receiver AD-700.

De AD-700 is de derde GPS in de Adapt lijn en de eerste die gebruik maakt van een 20 kanaals Sirf III chipset. Vanzelfsprekend is ook de prijs/kwaliteit verhouding van de AD-700 in orde. De AD-700 maakt gebruik van een verwisselbare Li-ion batterij die een gegarandeerde looptijd van 16 uur heeft. Hiermee zit de AD-700 aan de top binnen de Sirf gebaseerde GPS markt. De Sirf III levert ongekend hoge prestaties maar verbruikt redelijk veel energie. Daarnaast kan de ontvanger zichzelf uitschakelen indien deze enige tijd geen bluetooth connectie heeft. Dit komt de levensduur van de batterij ten goede. Adapt heeft het energie vebruik tot een minimum weten te beperken.

De GPS ontvanger wordt afgeleverd inclusief autolader, AC netlader en een product CD met handleiding in verschillende talen. De Adapt AD-700 heeft een adviesprijs van EUR 118,00.

De AD-700 zal in Nederland verkrijgbaar zijn binnen twee weken via de partners van Adapt. Voor een lijst van verkooppunten in Nederland zie: www.adapt-mobile.com

Voor meer informatie: https://www.adapt-mobile.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.