Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Innovatieve PowerLighter van Primus

Innovatieve PowerLighter van PrimusHet Zweedse Primus toont met de nieuwe PowerLighter aan dat hun producten niet alleen door functionaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid overtuigen, maar ook door een innovatief design. De vlam van deze hightech-aansteker bereiken een temperatuur van 1300 graden Celsius.

De Primus PowerLighter wordt gemaakt van ultrastevig vliegtuigaluminium en is verkrijgbaar in zowel een fel rode als een minder opvallende uitvoering. De aansteker wordt gevoed met aanstekerbenzine en heeft een gewicht van 70 gram. Ook het formaat van 77x32x21 millimeter zal voor de meest doorgewinterde lichtgewichtkampeerder geen belemmering vormen om de PowerLighter mee te nemen.

De Primus PowerLighter komt vanaf februari 2006 in de winkel te liggen (waarschijnlijk niet in de Benelux) en heeft een advies verkoopprijs van Euro 14,95.

Voor meer informatie: http://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.