Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mammut Eclipse handschoenen met NanoSphere

Mammut Eclipse handschoenen met NanoSphereDe Eclipse handschoenen van Mammut zijn uitgevoerd met het vuilwerende NanoSphere van Schoeller. Met deze innovatieve toepassing plaatst Mammut zich op een unieke positie voor wat betreft handschoenen.

Het buitenmateriaal van de Eclipse handschoen heeft een hoog ademend vermogen en is elastisch. Dankzij het GORE-TEX XCR membraan blijft de handschoen zowel waterdicht als ademend. Voor de handpalm en de zijkanten van de handschoenen is hoogwaardig kalfsleer gebruikt. De bovenkant van de hand en de vingers worden beschermd tegen ijs en stenen middels beschermers.

De binnenzijde van de handschoenen zijn uitgevoerd met Thermolite 60g en de Mammut Eclipse handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 5-12 in de kleuren Black/Smoke.

Voor meer informatie: https://www.mammut.ch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mammut:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.