Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw van Lowepro: Sliders

Nieuw van Lowepro: SlidersLowepro breidt haar assortiment uit met een nieuwe serie buidels voor compacte, digitale camera's en andere elektronische gadgets. De Sliders onderscheiden zich van andere Lowepro buidels door het trendy design.

De Sliders zijn gemaakt van waterafstotend microfiber, waardoor de camera optimaal wordt beschermd, terwijl het zachte interieur de camera beschermt tegen krassen.

Door de Hypalon Security Strap wordt de camera perfect op de plaats gehouden en het magnetische slot zorgt ervoor dat de tas gemakkelijk en snel toegankelijk is.

Door de verwijderbare metalen clip kan de buidel aan de broekriem gedragen worden. Zonder deze clip kan de Slider in een tas worden vervoerd zonder andere zaken te bekrassen. Tevens introduceert Lowepro een nieuwe kleuren in deze lijn: Slate Grey. De Sliders zijn naast deze nieuwe kleur ook verkrijgbaar in het zwart en rood.

De Slider-serie bestaat uit verschillende maten en zijn leverbaar vanaf medio januari 2006. De adviesverkoopprijzen variƫren van EURO 22,50 tot en met EURO 27,50. Verkrijgbaar bij de
betere outdoor- en/of fotospeciaalzaak.

Voor meer informatie: http://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.