Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Berghaus Accelerator jack vernieuwd

Berghaus Accelerator jack vernieuwdDeze winter komt de derde generatie Accelerator jacks van Berghaus in de winkel, inmiddels vol met High-Tech features. Berghaus verbeterde dit GORE-TEX-jack de de Extrem Light Serie nog verder: lichter, hoger ademend vermogen, robuster, functioneler en onlangs nog met de Klettern Empfehlung beloond. Maar niet alleen de techniek, ook het ontwerp in onder handen genomen. Ook nieuw deze winter is de bijbehorende Accelerator Pants. Voor de dames zijn er het Vitesse jack en de Vitesse pants, die ook compleet zijn vernieuwd.

Het Accelerator III jack is door zijn doordachte details ook geschikt voor expedities. GORE-TEX Stretch inzetstukken op de juiste plekken zorgen voor bewegingsvrijheid. Minder gewicht en meer ademend vermogen werd mogelijk door gebruikmaking van GORE-TEX Micro Tape op de naden. De koordjes voor de capuchon zijn weggewerkt, zodat ze ook bij sterke wind niet meer in het gezicht kunnen waaien. Bij de buitenzakken is er ook een nieuwigheid: de buitenstof van de borstzakken werd met laser gesneden. Samen met ingelamineerde ritsen zorgt dit voor een strak design. Zoals alle modellen van de Extrem Light Serie van Berghaus is de Accelerator III licht, functioneel en ongecompliceerd.

Om er een compleet set van te maken voor expedities is er nu ook de Accelerator pants. Deze extreem robuste broek van GORE-TX XCR is op de juiste plekken versterkt en biedt daardoor bescherming tegen de zijkanten van skis of stijgijzers. Uiteraard zijn er ook GORE-TEX Stretch inzetstukken op de juiste plaatsen gebruikt voor een goede bewegingsvrijheid.

Het Accelerator III jack is er in de maten S-XXL en weegt 653 gram. Adviesverkoopprijs bedraagt zo’n 350 EURO. De Accelerator Pants zijn in dezelfde maten beschikbaar, weegt 603 gram en heeft een adviesverkoopprijs van zo’n 250 EURO.

Voor meer informatie: http://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: