Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU Tempesta: 412 gram of 303 gram

AGU Tempesta: 412 gram of 303 gramOp heel veel gebieden zijn ontwikkelingen gericht op besparing en efficiency: kostenbesparing, ruimtebesparing, efficiency in de handling of besparing op het gebied van grondstoffen. Op sportgebied tracht men in veel gevallen gewichtsbesparing na te streven. Rabobank-renner Michael Rasmussen heeft wat dat betreft een naam hoog te houden...

“Elke gram die je op de fiets kunt besparen, moet je besparen”, aldus de winnaar van de bolletjestrui. En hij kan het weten. In het verlengde van de kwaliteitseisen van de Rabobank-renners, ontwikkelt AGU ook haar reguliere fietskledingcollecties.

Gloednieuw in de najaarscollectie is het nieuwe windjack annex bodywarmer AGU Tempesta. Een ‘zwaargewicht’ onder de lichtgewichten, want het weegt slechts 412 gram. Zonder mouwen weegt ‘t natuurlijk nog minder: 303 gram. Maar dat betekent niet dat je de vereiste specificaties moet missen…

Het belangrijkste detail van dit jack zijn de afritsbare mouwen (met reflecterende piping), waardoor het ook als bodywarmer dienst kan doen. Het microfiber is ademend en winddicht en wordt gecombineerd met een waterafstotende Teflon-coating. Het iets verlengde achterpand is van comfortabel antipilling fleece. De voorzijde is met mesh gevoerd. Verder heeft het jack een afdekstrook achter de rits, een met rits afsluitbare borstzak, een verstelbaar taillekoord, drie zakken afgezet met reflectie op de achterzijde en een afsluitbaar telefoonzakje.

AGU Tempesta is verkrijgbaar in drie trendy kleuren: stone green, pumpkin orange en cobalt en in de maten S t/m XXL.

Voor meer informatie: http://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: