Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Frank van Rijn en VAUDE gaan samenwerking aan

Frank van Rijn en VAUDE gaan samenwerking aanFrank van Rijn, Nederlands meest beroemde wereldfietser wordt vanaf heden uitgerust met materialen van het outdoormerk VAUDE. Frank van Rijn zal met een volledige uitrusting op pad gaan.

Frank van Rijn heeft de afgelopen jaren ruim 440.000 km. over de wereld gereisd. Talloze boeken op zijn naam staan en geeft, als hij niet onderweg is, lezingen door het hele land. Hij is voorlopig ook nog niet uitgefietst. Het merk VAUDE, al 30 jaar een begrip in de buitensportbranche, heeft alles in de collectie waar van Rijn gebruik van kan maken tijdens zijn wereldreizen.

Fietstassen, tent, slaapzak en kleding alles gaat hierdoor duurzaam getest worden. Tijdens al zijn lezingen zal de samenwerking dan ook duidelijk tot uiting komen.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.