Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Transmission Hybrid van Mammut

Transmission Hybrid van MammutDe hybride constructies van Mammut combineren de voordelen van hard en soft shell materialen in een kledingstuk en brengen zo twee materiaaltechnologieen samen op een manier waarbij hun sterke punten op de beste manier worden gebruikt.

De mix van DRYtech en schoeller Soft Shell met NanoSphere garanderen bewegingsvrijheid, comfort en bescherming tegen water en vuil. Gecombineerd met een uitritsbaar isolatievest wordt het Transmission Hybrid Pro Jacket (zie foto) zeker de favoriet van veel alpinisten.

Optimale performance betekent dat het Transmission Hybrid Pro Jacket ideaal is voor lange, zweetproducerende toppogingen, stop-and-go beklimmingen en milde winteromstandigheden. Op plaatsen dicht tegen het lichaam, waar maximaal ademend vermogen belangrijk is, werd schoeller soft Shell met NanoSphere of 3XDRY gebruikt. Op de punten die juist onder spanning komen te staan, zoals capuchon, schouders en armen zorgt drielaags DRYtech materiaal voor bescherming tegen wind, regen en sneeuw.

Het Transmission Hybrid Pro Jacket is er in de maten XS t/m XXL en heeft een adviesverkoopprijs van 449 Euro. Ook is er een Transmission Hybrid Pants (broek) beschikbaar met versterkingen van Cordura met ceramix-Multi-Dots. Deze is er in de herenmaten 44-58, 23-28, 92-112 en zal 299 Euro kosten.

Voor meer informatie: https://www.mammut.ch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mammut:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.