Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Dryzones voor de winter

Dryzones voor de winterVoor de wintersportfanaten is er goed nieuws: De Dryzones zijn er weer. Wat zijn Dryzones? Zakjes gevuld met duizenden vochtabsorberende kristallen die vochtige of natte sportartikelen in een mum van tijd droog maken.

De mogelijkheden van dit unieke en innovatieve product zijn oneindig. Het drogen van o.a. skibotten, trekkingschoenen, handschoenen, helmen, voetbalschoenen, sporttassen, surfpakken, ...

Schimmelen, rotten en onaangename geurtjes worden voorkomen. DryzonesTM zijn doeltreffend zonder gebruik van hitte of elektrische energie en zijn derhalve bij uitstek geschikt voor het drogen van lederen en andere hittegevoelige materialen. DryzonesTM garanderen een aanzienlijke verlenging van de levensduur van al uw sportmateriaal.

Eenvoudig in het gebruik - past in elke schoen, laars, handschoen, muts, helm of sporttas. Krachtige drogende werking voorkomt rotten, waardoor uw spullen langer meegaan. Verwijdert onaangename geurtjes; doodt bacteriƫn en schimmelsporen. Vocht wordt snel ingesloten: betere isolatie en verhoogd draaggemak. Snel en gemakkelijk te regenereren, voor jarenlange bescherming.

Op http://www.hikeaway.be/ zijn de verkooppunten in Belgiƫ te vinden.

Voor meer informatie: https://www.dampire.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Dampire:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.