Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-UnderGear lanceert twee nieuwe lijnen

X-UnderGear lanceert twee nieuwe lijnenNaast de zeer goed ontvangen en testwinnende eerste lijn thermisch ondergoed van X-Undergear, zijn er nu twee nieuwe lijnen bijgekomen.

De nieuwe en binnenkort leverbare Bionic Energizer en Bionic Vitalizer lijnen zorgen voor een welkome verbreding van het produktaanbod elk met zijn eigen positie en functionaliteiten.

De Bionic Energizer lijn is meer op prestatieoptimalisatie gericht en de Bionic Vitalizer lijn zal door zijn softere op draagcomfort gerichte cotton-touch materiaal een andere doelgroep aanspreken.

De singlets, short en shirts met korte mouwen worden gemaakt in vrolijke kleuren en kunnen ook als enige laag gedragen worden in bijvoorbeeld de sportschool of tijdens het hardlopen. Uiteraard is er aan de functionaliteit geen enkele concessie gedaan en de singlets en shirts zijn allen voorzien van de zeer kenmerkende Triangular-shaped Turtleback. Tevens zijn er in de singlets uit de Bionic Energizer lijn voor dames een aantal comfortverhogende zaken aangebracht.

“Ieder individu heeft zijn eigen voorkeuren en met deze lijnen proberen wij nog beter in te spelen op de wensen van onze klanten.”, aldus Raymond Witvoet directeur van Xray-on, importeur van X-UnderGear. ”De gebruikte materialen, de nieuwe kleuren en ook de uitbreiding van de modellen met bijvoorbeeld singlets vormen hiertoe een flinke stap in de goede richting. In de nabije toekomst zijn er nog meer uitbreidingen te verwachten, waarbij uitdrukkelijk gekeken zal worden naar de wensen van de eindgebruikers.”

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-UnderGear (ondergoed):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.