Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowe Alpine maakt isolatie tot een rekbaar begrip

Lowe Alpine maakt isolatie tot een rekbaar begripNu outdoorkleding steeds lichter en gestroomlijnder wordt, nemen de ontwerpers meer en meer hun toevlucht bij elastische materialen om het draagcomfort te verhogen.

In de categorie Insulation van zijn nieuwe collectie introduceert Lowe Alpine niet minder dan 17 modellen waarin gebruik wordt gemaakt van rekbare technische stoffen. Polartec Power Stretch® is zeer prominent aanwezig in de collectie voorjaar 2006, met kledingstukken voor zowel mannen als voor vrouwen in zowel de standaard als de Lite uitvoering van dit onvolprezen materiaal.

In de Aleutian® Extend Top en Tights, beiden verkrijgbaar voor mannen en voor vrouwen, maakt Light Weight Aleutian® Stretch zijn debuut. De nieuwkomer laat zich het beste omschrijven als een sterk rekbare fleecesoort met een uitstekende isolatie bij een laag eigen gewicht en een plezierig prijskaartje.

Het gevestigde Zeitgeist Jacket (ook weer verkrijgbaar voor mannen en vrouwen) wordt gemaakt van de normale dikte van het Aleutian® Stretch fleece, waardoor dit jack het hele jaar rond gedragen kan worden.

Tenslotte wordt in de Warm Zone® Top en de Warm Zone® Ninja Hoody een zeer geavanceerde Lycra-technologie toegepast, die de pasvorm en het draagcomfort sterk verbetert. Het bijzondere aan deze exclusief door Lowe Alpine vervaardigde Warm Zone® kledingstukken is de variabele isolatie, die het lichaam alleen daar warm houdt, waar dat gewenst is.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.