Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe pickels van Petzl Charlet

Nieuwe pickels van Petzl CharletNaast de al eerder genoemde SnowScopic brengt Petzl Charlet komend winterseizoen ook enkele nieuwe pickels op de markt: de Cosmique en de Cosmique Light.

De Cosmique is zeer geschikt voor sneeuwvelden en gletsjertochten: de grip is comfortabel en op het onderste deel van de schacht is tevens een rubberen coating aangebracht om te koude handen tegen te gaan. De Cosmique is verkrijgbaar in verschillende lengtes (52cm, 59cm, 66cm en 73cm) en heeft een gewicht vanaf 585 gram (52cm uitvoering)

De Cosmique Light is zoals de naam al doet vermoeden iets lichter van de wicht. Dit is onder andere verkregen door de schacht iets dunner te vervaardigen. Ook is de punt iets anders ontworpen waardoor gewicht wordt bespaard. De gehele schacht van de Cosmique Light is uitgevoerd met een specaile coating om warmte verlies tegen te gaan. Ook de Cosmique Light is verkrijgbaar in verschillende lengtes (zelfde als de Cosmique) en heeft een gewicht vanaf 480 gram (52cm uitvoering).

Voor meer informatie: https://www.petzl.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Petzl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.