Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Multi Style Mosquitonet van TravelSafe

Multi Style Mosquitonet van TravelSafeTravelSafe breidt het assortiment uit met een nieuw soort klamboe, het Multi Style Mosquitonet.

Deze multifunctionele klamboe (éénpersoons) is gemaakt voor de reiziger die van te voren niet weet waar en hoe hij zal slapen. Door de verscheidene ophangpunten kunt u de klamboe op 3 manieren gebruiken. Geschikt voor buiten-, en binnen gebruik. Simpel aan muur, bed, auto of boom te bevestigen. Zeer licht: 350 gram. Afmetingen: 225cm x 120 cm x 150 cm.

Deze geïmpregneerde klamboe is uitermate geschikt voor gebruik in landen waar een verhoogde kans is op malaria en/of dengue (knokkelkoorts).

De klamboe is geïmpregneerd met Permetrine. Permetrine is een insecticide. Het is giftig voor insecten, maar de concentratie die gebruikt wordt voor het impregneren van een klamboe is niet schadelijk voor de mens. Als de mug het net raakt, versuft deze, verliest zijn oriëntatie of sterft in het geval van meermaals contact met de klamboe.

Door de unieke High Pressure Impregnatie (HPI), is de permetrine langer effectief. Door de klamboe niet te dompelen in de vloeistof, maar onder druk te impregneren, komt de permetrine dieper in de vezel terecht.

Voor meer informatie: http://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: