Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe winterrugzakken van Lowe Alpine

Nieuwe winterrugzakken van Lowe AlpineDe serie nieuwe rugzakken van Lowe Alpine voor de herfst van dit jaar bestaat uit een sterke combinatie van technische winter rugzakken en stevige mutli-functionale daypacks.

De Snow Attack is ontworpen om skis, snowboard, sneeuwschoenen, sneeuwschep of technische tools te dragen. Er kan gekozen worden voor een inhoud van 50, 35 of 25 liter en uit twee damesmodellen. Bij de grotere maten is een speciaal 'lasso'-systeem gebruikt voor het snel vastzetten van de skis. De adviesverkoopprijs varieert van Euro 139,95 tot Euro 149,95.

De Snow Attack 25 (adviesverkoopprijs Euro 89,95) heeft een speciaal 'wrap-around harnas' en heupgordel voor onbelemmerde bewegingsvrijheid. Speciaal voor de lange winterse tochten is er plaats voor sneeuwschep, sonde en helm. Ook heeft deze pack een afneembare touwzak en een fleece-gevoerde zakje voor de bril of MP3-speler. Daarnaast de standaard lussen voor het dragen van twee ijsbijlen en uiteraard een speciaal vak voor de waterzak.

De Hardline 30 (adviesverkoopprijs Euro 99,95) is ontworpen voor snelle toegang tot je materialen. De pack is geschikt voor dagtochten of huttentochten en alle belangrijke wintertools als schep en sonde zijn makkelijk toegankelijk. Uiteraard geldt hetzelfde voor de skis, snowboard of sneeuwschoenen die achterop kunnen worden bevestigd.

De nieuwe Skew, Amp en Arrow varieren van 20 tot 30 liter en hebben het klassieke Lowe Alpine design. Stevige, functionele packs, gemaakt van kwaliteitsmateriaal, maar toch voor een redelijke prijs. De adviesverkoopprijzen van deze nieuwe packs zijn respectievelijk Euro 44,95, Euro 49,95 en Euro 69,95.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.