Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vaude Ultratrail 20 wint Eurobike Award 2005

Vaude Ultratrail 20 wint Eurobike Award 2005Tijdens de internationale fietsbeurs Eurobike in Duitsland ontving Vaude de Eurobike Award 2005. Vaude won de award vanwege diens fietsrugzak Ultratral 20, welke middels ultrasonic technologie van waterdichte naden is voorzien.

DE Eurobike Award wordt uitgereikt voor producten, welke een bijzonder innovatief design hebben. Met de Ultratrail 20 slaat Vaude een nieuwe weg in: als eerste fabrikant gebruikt Vaude de ultrasonic technologie bij de fabricage van rugzakken en fietstassen. De materialen worden bij deze techniek ultrasoon en naadloos met elkaar versmolten: naald en draad komen er niet aan te pas. Het resultaat is een rugzak met 100 procent waterdichte naden met een mooie look.

Bij de fabricage van de Ultratrail 20 gebruikt Vaude overigens ook andere innovatieve technologie├źn als hoogfrequentie-lassen en Heat Transfer. Hierdoor zijn de naden 100 procent waterdicht, extreem belastbaar en bovendien en stuk lichter dan gewone naden omdat er geen overlap meer plaatsvindt. Ook voorkomt het inscheuren bij de naden en wordt het draagcomfort verbeterd.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: