Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU klaar voor het najaar

AGU klaar voor het najaarAGU is klaar voor het najaar en de winter en presenteert de nieuwe items van de najaarscollectie 2005-2006. De collectie is met zorg geselecteerd en de warme kleding, handschoenen en overschoenen liggen klaar voor de fervente fietsers. De winterkleding is ook ideaal voor schaatsers en hardlopers.

AGU Mantotex Messina jack
Vervaardigd van het soepele en elastische Mantotex, wat volop bewegingsvrijheid geeft. Deze stof heeft speciale eigenschappen: warmte isolerend, winddicht, waterafstotend, ademend en vochtregulerend. Daarnaast heeft het jack van comfortabele details: windflap achter de rits voor extra bescherming tegen de kou en de rits is aan de bovenzijde afgedekt met stof. De onderzijde van het rugpand is afgewerkt met een siliconen antislip strip. Met drie zakken op de achterzijde, waarvan een met een rits afsluitbaar is. Verkrijgbaar in grey-yellow, red-black en black-blue.

AGU Padova shirt
Dit shirt met lange mouw is speciaal ontwikkeld voor de relatief warmere dagen in het najaar/winter. AGU Padova heeft een doorlopende rits en is gemaakt van Peak Snow: heerlijk zacht en ademend. De binnenzijde is van opgeruwd fleece. De onderzijde is voorzien van een antislip strip en op de achterzijde zitten drie zakken, waarvan een met vochtdicht telefoonzakje.

AGU Thinsulate
Zoals de naam al zegt, is de comfortabele winterhandschoen AGU Thinsulate gemaakt van Thinsulate materiaal. Dit is een sterk isolerende microvezel dat tevens extreem dun is, waardoor er een unieke structuur ontstaat die meer stilstaande lucht kan vasthouden en dus optimaal isolerend is. Met een gepolsterde Amara binnenzijde. In rood en zwart.

AGU Porelle
De comfortabele handschoen AGU Porelle is voorzien van een binnenhandschoen van Porelle. Dit speciale materiaal maakt de handschoen winddicht en waterafstotend, maar laat warmte en vocht wel door naar buiten. De handschoen heeft een gepolsterde Amara palmzijde en door de elastische band aan de onderzijde sluit de handschoen goed om de pols.

AGU Mantoplus
Deze sportieve collant met bretels is neutraal zwart. De pijpen zijn aan de onderzijde voorzien van ritsjes. De Mantoplus is ook verkrijgbaar in een uitvoering met naadloos Nalini zeem.

AGU Overschoenen
De overschoenen voor de echt koude dagen houden de voeten heerlijk warm. Er zijn twee nieuwe modellen: de Neopreen RS, gemaakt voor de raceschoen en Neopreen AQ ATB voor de mountainbiker. Beide modellen zijn voorzien van reflectie en klittenbandsluiting.

Voor meer informatie: http://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: