Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

B&W Outdoor Cases nu ook in Nederland

B&W Outdoor Cases nu ook in NederlandTranscontinenta heeft sinds juli haar assortiment uitgebreid met Outdoor Cases van B-W International.

B&W heeft sinds de afgelopen Photokina deze cases in haar assortiment. Totdantoe was het bedrijf gespecialiseerd in de fabricage en productie van alle soorten koffers en specialistische opbergsystemen voor o.a. gereedschappen en goederen. Ze hebben deze producten geleverd aan veel grote bedrijven als Siemens, Daimler Chrysler, Grohe en Emirates Airlines. Transcontinenta beperkt zich tot de outdoor cases.

Outdoor cases zijn practisch onverwoestbare koffers in verschillende maten en kleuren. In de bijgevoegde vindt u informatie over maten en kleuren aan.

Outdoor Cases hebben de volgende eigenschappen:
- Hoge prijs-kwaliteit verhouding
- Levenslange garantie
- Bestand tegen temperaturen van + 40 tot -80 graden celcius
- Absoluut water- en stofdicht
- Grotere modellen (40,50 en 60) zijn om te zetten naar backpack
- Valtest vanaf 10 meter op betonnen vloer
- Stapelbaar bij vervoer

Naast Outdoor cases heeft B&W ook een uniek product in haar assortiment. Ze hebben een traditionele fototas gecombineerd met een outdoor case. De outdoor case wordt gebruikt als vulling voor de tas. Hierdoor ontstaat een voor het oog normale fototas, maar dan een waar je op kunt gaan staan . Ook is het mogelijk om de outdoor case uit de tas te verwijderen en de insert uit de koffer te gebruiken als vulling voor de tas. Op deze manier is de combinatie op 2 manieren te gebruiken.

Voor meer informatie: https://www.b-w-international.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.