Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Arc'Teryx AC2 Pack Technology

Arc'Teryx AC2 Pack TechnologyMet de introductie van AC2 Pack Technology toont Arc'Teryx als eerste innovatieve waterdichte vastplakbare stoffen, op maat gevormde componenten en een compact, lichtgewicht draagsysteem. De AC2 packs zijn de optelsom van alles dat Arc'teryx heeft geleerd en vertegenwoordigen een nieuwe mijlpaal in rugzak technologie.De lijn bestaat uit de ACRUX (klimrugzakken met 40, 50 of 65 liter) en de NAOS (trekkingrugzakken met 45, 55 of 70 liter).

Nagenoeg alle gebruikte materialen en technieken van de de AC2 packs zijn nieuw of compleet herontworpen om te voldoen. De gebruikte stof is het nieuw ontwikkelde 420d Advanced Composite Textile (420ACT): luchtdoorlatend, zeer duurzaam en beplakbaar. Om het weer buiten te houden, lamineerden ze gelijkgekleurde WaterTight Zippers op het topvak en de zakken. Daarnaast werd een samenstelling van Spacermesh, 420ACT materiaal en opencel schuim gebruikt voor de schouderbanden en heupgordel en het rugpand van de Naos. Het Monoframe, dat integraal onderdeel vormt van de pack maakt het geheel af. Samen met de revolutionaire radiaal gevormde schouderbanden en heupgordel zorgt het voor een zeer hoog comfort, gecombineerd met een grote bewegingsvrijheid. De Rolltop sluiting zorgt er mede voor dat de pack volledig waterdicht is.

CEO Tyler Jordan zegt: “With the AC2 pack technology, we stand at the beginning of an entire new category of packs. These bags have taken design and construction technology to an elevated level, permanently changing the expectations of outdoor enthusiasts.”

Prijzen variëren van 300 Euro (Acrux 40) tot 450 Euro (Naos 70).

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.