Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Garmin presenteert nieuwe handhelds

Garmin presenteert nieuwe handheldsGarmin, marktleider op het gebied van handheld GPS-ontvangers, presenteerde vandaag op de METS oa twee nieuwe handheld ontvangers die vooral voor buitensporters ideaal zijn: de GPSMAP 60C en de uitgebreidere GPSMAP 60CS.

Beide ontvangers zijn uitgerust met een TFT-scherm met 256 kleuren, een zeer snelle processor en 56Mb intern geheugen. Door de functionaliteit van auto-routing en turn-by-turn aanwijzigingen zijn de ontvangers tevens zeer goed geschikt om als autonavigatie-systeem te gebruiken.

De GPSMAP 60C is iets minder uitgebreid als de GPSMAP 60CS, omdat deze laatste tevens is voorzien van een ingebouwd electronisch kompas en barometer. Daardoor kan ook tijdens het stilstaan de juiste richting worden bepaald en bestaat er de mogelijkheid om hoogte nauwkeuriger af te lezen.

Om het gebruik voor geocachers extra makkelijk te maken, zijn beide ontvangers uitgevoerd met een speciale geocaching-mode. Onder andere het loggen van caches is hierdoor makkelijker.

Beide ontvangers worden in het eerste kwartaal van 2004 in de winkels verwacht.

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.