Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Outdoor Bottle van Primus

Outdoor Bottle van PrimusHet Zweedse Primus is een nieuwe weg ingeslagen voor wat betreft een klassiek product: de drinkfles. De Outdoor Bottle (verkrijgbaar in 0,6 en 1,0 liter) is gemaakt van onbreekbaar polycarbanaat dat ook wordt gebruikt voor bijvoorbeeld helmen.

De dubbele schroefdop zorgt ervoor dat de fles gemakkelijk gevuld kan worden door de wijde hals, maar anderzijds via de kleine opening prettiger is bij het drinken. De schenktuit van bijvoorbeeld een PETfles past perfect op de smalle opening van de fles. Deze fles is ontworpen voor levenslang gebruik. Voor minder dan 10 Euros is het een veelzijdig te gebruiken fles.

Polycarbonaat is het sterkste materiaal dat op dit moment beschikbaar is voor het vervaardigen van drinkflessen: scheurvrij, geen deuken of gaten en geen invloed op de smaak van de vloeistoffen. Ook als de fles bevriest zal hij niet breken en ook kan hij gewoon worden gereinigd in een vaatwasser.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.