Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Ether shirts van Arc'teryx

Nieuwe Ether shirts van Arc'teryxArc'teryx Equipment Inc, ontwerpers en fabrikanten van technische kleding, rugzakken en klimgordels, presenteert met trots hun nieuwe collectie van ultra lichtgewicht Ether Crews.

Gemaakt met Vivital Base Layer Technology, een fijne Italiaanse enkelvoudige gebreide stof van ononderbroken polyester draden, zijn de Ether Crews met hun zeer laag gewicht perfect geschikt voor die sporten waar gezweet wordt.

De Ether tops voelen zijdezacht aan en zijn aantrekkelijk gesneden. Ze zijn zeer strak gebreid, waardoor ze ook nog eens extreem duurzaam zijn. Pill-proof en een hoog ademend vermogen zorgen ervoor dat ze ook in de zwaarste omstandigheden blijven presteren.

De Ether Crew met korte mouwen weegt slechts 69 gram (damesmodel), de Ether Crew met lange mouwen slechts 93 gram (damesmodel). Ze zijn verkrijgbaar in ondere Black, Marine, Pomegranate en Pool.

Adviesverkoopprijzen zijn Euro 50 voor de Ether Crew met korte mouwen en Euro 60 voor de Ether Crew met lange mouwen.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.