Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nordic Walking sokken van X-Socks

Nordic Walking sokken van X-SocksDe vraag was er al een tijdje nu zijn ze er dan eindelijk: X-Socks Nordic Walking en X-Socks Power Walking voor dames. Twee nieuwe modellen, speciaal gemaakt voor de bijzondere eisen die Power Walking en Nordic Walking aan de voeten stellen.

Beschermende en ademende materialen zorgen voor een groot wandelcomfort het hele jaar door en houden de voet onder alle omstandigheden droog en op een aangename temperatuur. De sokken zijn voorzien van alle X-Socks features, zoals het Airco Channel, de X-Cross bandage, de supersterke Toe-Tip protector en 2 jaar garantie. Natuurlijk hebben ze de 'narrow arrow' vorm, die meer de lijn van de smallere damesvoet volgt.

Uniek aan deze twee nieuwe sokken is het Anti-Shuffling voetbed. Dat is dikker in het midden van de voet en loopt dunner uit naar de voor- en achterzijde. Voordeel is een makkelijker en natuurlijker afrol van de voet.

De adviesverkoopprijs bedraagt EURO 17,95.

Voor meer informatie: http://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-socks (sokken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: