Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Odour Eliminator van Granger's

Odour Eliminator van Granger'sDe zomer staat voor de deur en daarmee breekt de tijd om zomerschoenen en sandalen te dragen weer aan. Helaas duikt er dan vaak een probleem op waar iedereen weleens last van heeft: nare luchtjes in je schoenen. Gelukkig is daar wat tegen te doen. Odour Eliminator van Granger's International maakt korte mette met zweetvoeten.

Granger’s Odour Eliminator is een uniek dubbelactief product dat transpiratiegeuren direct uit schoenen en sandalen verwijdert. Odour Eliminator is geen parfum dat de transpiratiegeur maskeert, maar bevat werkzame stoffen die de geur absorberen en tegelijkertijd nieuwe transpiratiegeuren tegenhouden.

De warme en vochtige omgeving van schoenen en sandalen is een prima plek voor bacteriën, schimmels en micro-organismen. Onder deze omstandigheden kunnen ze zich snel vermeerderen. In twintig minuten bijvoorbeeld kunnen de aantallen zich verdubbelen, wat dus leidt tot een exceptionele groeicurve. Het resultaat van de aanwezigheid van grote hoeveelheden micro-organismen is een verminderde hygiëne, onplezierige geurtjes en vooral een grotere kans op (huid)infecties. Daarnaast kan de binnenvoering van schoenen door de bacteriën aangetast worden.

Meestal kunnen de binnenste delen van schoenen moeilijk gereinigd worden, omdat schoenen niet in de wasmachine gewassen mogen worden. Sommige schoenen kunnen wel machinaal gereinigd worden, maar alleen op lage temperaturen. De meeste micro-organismen overleven bij deze temperaturen en de geurtjes in de schoen verdwijnen dus niet! Odour Eliminator bevat een werkzame stof die de geur meteen bij gebruik absorbeert. Verder neemt de unieke formule de ‘voedingsstoffen’ voor de micro-organismen weg. Hierdoor worden nare geurtjes voorkomen.

Odour Eliminator kan in elk soort schoen gebruikt worden, ook in sandalen en gore-tex schoenen. Het is een product op waterbasis dat gebruikt kan worden zodra schoenen een onaangenaam luchtje verspreiden. De adviesverkoopprijs van Granger’s Odour Eliminator is per flesje van 60 ml. € 7,99 en is te koop bij de betere buitensportzaak.

Voor meer informatie: https://grangers.co.uk/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Granger's (onderhoudsmiddelen):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.