Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw in Nederland: XX.S fietskleding

Nieuw in Nederland: XX.S fietskledingNiets is zo vervelend op zomerse dagen als slecht zittende of slecht functionerende fietskleding. Onder het motto 'Cool Cycling Stuff' ligt van het Zwitserse XX.S vanaf deze maand een nieuwe collectie fietskleding in de winkels.

XX.S kenmerkt zich door een perfecte pasvorm en een aantal unieke functionele eigenschappen. Meest opvallend is toch wel de zogeheten F-T-G zeem, de eerste die 100% dampdoorlatend is en daarmee ook op de warmste dagen supercomfortabel blijft.

De shirts, wielerbroeken en winddichte jacks zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige ademende functionele materialen als Coolmax en Carvacio Malaga. Er is een aparte dames- en herenlijn.

Stuwende kracht achter XX.S is Andi Stettler, internationaal top-mountainbiker en voormalig trainer van de Zwitserse wielerselectie. Zijn passie, enorme technische kennis en ervaring vind je terug in de XX.S outfits en accessoires. Uitgebreide praktijktests hebben van deze collectie een volwassen mix gemaakt van precies de juiste materialen, revolutionaire nieuwe toepassingen en een optimale pasvorm.

XX.S racebroeken zijn er al vanaf 49,95 euro, XX.S shirts vanaf 49,95 euro en XX.S jacks vanaf 69,95 euro.

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.