Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vaude scoort hoge ogen

Vaude scoort hoge ogenVaude scoort hoge ogen in de duitse tijdschriften 'Bike' en 'Mountain Bike' van de maand juni 2005. In beide bladen werd Vaude tijdens tests beloond met twee keer het resultaat SUPER en twee keer het resultaat ZEER GOED.

In het kort:
Bike 06/2005: Tourrugzak: Splash Air "Bike Tip"
Testoordeel: SUPER.
Conclusie: De VAUDE is ondanks de grote pakmaat de lichtste rugzak in zijn klasse. Reden: het fijnmazige netrugpand en draadframe, welke zich aanpast aan de lichaamslengte. Past de rugzak goed, dan is de ventilatie voortreffelijk. Verder zit er van alles op en aan, van kleine helmhouder tot regenhoes.

Bike 06/2005: Tourrugzak: Alpin Vent "Bike Tip"
Testoordeel: SUPER.
Conclusie: Aan het eind van onze test zien we twee, uitgezonderd het draagsysteem, indentieke rugakken. De "Alpine Vent" en de "Alpine Air". De eerste is met een soortgelijke rugpolstering als een Deuter uitgevoerd, met een zeer aangenaam draagcomfort en een goede ventilatie. Extra detail: helmhouder in apart vak en een verstelbaar rugsysteem.

Bike 06/2005: Tourrugzak: Alpin Air
Testoordeel: ZEER GOED.
Conclusie: De " Alpin Air" glanst met de dezelfde details als de Alpin Vent, echter het netrugpand ventileert beter dan de polstering van de "Alpin Vent". Het rugsysteem aan te passen aan de lichaamslengte, is door de afstand van de rug iets minder stabiel. Goede vakverdeling !

Mountain Bike 06/2005: Drinkrugzak: Aquarius 7+3 "testwinnaar"
Testoordeel: ZEER GOED.
Conclusie: Met uitstekend draagcomfort, eerse klas kwaliteit en een goede prijs, is de Aquarius overtuigend de testwinnaar. Alleen het vullen van de waterzak vereist wat oefening.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.