Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Multifunction Collection van Raichle

Multifunction Collection van RaichleRaichle introduceert een serie multifunctionele schoenen die voor zowel dagelijks gebruik als een eenvoudige weekend hike gebruikt kunnen worden: multifunctioneel, perfect fit, comfortabel, zeer lichtgewicht, high-performance zool en ook nog eens modieus.

Topmodel van de nieuwe Multifunction collectie is de Hurricane XCR. Deze biedt een optimaal ademend vermogen door toepassing van een dubbellaags buitengaas en een Gore-Tex XCR voering. De schoen droogt snel en door de soepelheid van het gebruikte materiaal wordt een goed pasvorm gegarandeerd. De Vibram zool is licht van gewicht en geeft een stevige grip op elk soort ondergrond. De combinatie van comfort en modieuze look zorgen ervoor dat de Hurricane XCR ook prima op straat gedragen kunnen worden.

Voor alle modellen van de Multifunction Collectie geldt overigens dat ze in zowel heren- als damesmodellen verkrijgbaar zijn, zodat ze anatomisch correct passen voor elke voet.

De features op een rijtje: Nubuck leer en Vent mesh (gaas), GORE-TEX XCR voering, Nylon veters, ATD (Asymmetric Tongue Design) en een Vibram Rolling II Multisport zool.

De Hurricane XCR is er in de maten 4-9 (dames) en 6-12 + 13 (heren). Adviesverkoopprijs bedraagt 120 Euro.

Voor meer informatie: https://www.raichle.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Raichle:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.