Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SIGG isoleerflessen blinken uit in test

SIGG isoleerflessen blinken uit in testHet redactieteam van het Zwitserse televisieprogramma 'Kassensturz' heeft elf vacuum isoleerflessen van gerenommeerde producenten aan een uitgebreide test onderworpen. De isoleerflessen geproduceerd door het bekende Zwitserse merk SIGG Switzerland doorstonden deze test met vlag en wimpel en bleken in Zwitserland zelfs de beste prijs-/kwaliteitsverhouding te hebben.

Sinds 1908 ontwikkelt SIGG huishoudproducten uitgevoerd in aluminium. Functionaliteit, kwaliteit en vormgeving zijn al meer dan 100 jaar de uitgangspunten van het bedrijf. Vanaf het midden van de jaren ’90 richt SIGG haar energie op het ontwikkelen van producten voor het vervoer van voedsel en dranken. De bekendste producten van het bedrijf zijn de wereldberoemde aluminium SIGG Traveller drinkflessen en de elk jaar veranderende collectie trendy drinkflessen voor jong en oud. SIGG is één van ’s werelds grootste producenten van aluminium drinkflessen en exporteert haar producten naar meer dan veertig landen op alle continenten. Een volgende logische stap was de bestaande product range van drinkflessen uit te breiden met isolerende producten. Dit deed SIGG Switzerland in 2003.

Onderdeel van de test van het team van Kassensturz (www.kassensturz.ch) waren twee isoleerflessen van 1.0 liter van SIGG (het model uit de Basic Line-serie in de kleur Brushed en het Trend Line model in de kleur Metal blue). Beide modellen bleken een uitstekend isolerend vermogen te hebben. De testflessen werden gevuld met kokend water en in een vriesvak gelegd met een temperatuur van -18˚C. Na twaalf uur bleek het water in beide SIGG isoleerflessen nog boven de 60˚C te zijn (respectievelijk 61˚C en 63˚C). Dit zijn temperaturen die door de mens als heet worden ervaren. De Zwitserse test bevestigde de kwaliteit van de producten van SIGG.

Het resultaat van de test gecombineerd met de prijs (respectievelijk € 24,70 en € 32,20) leverden de SIGG isoleerflessen in Zwitserland de beste prijs-/kwaliteitsverhouding op.

SIGG isoleerflessen zijn verkrijgbaar in twee series: de Basic Line-serie en de Trend Line-serie. De Trend Line flessen zijn verkrijgbaar in de maten 0.3, 0.7 en 1.0 liter en zijn uitgevoerd in de kleur Metal blue. De flessen uit de Basic Line-serie zijn verkrijgbaar in drie kleuren, te weten brushed, dark blue en red. Deze isoleerflessen zijn verkrijgbaar in de maten 0.75 en 1.0 liter. Car Mugs (die in alle standaard auto drinkhouders passen) en Metro Mugs (stijlvolle bekers voor in trein en bus) completeren deze product range.

Voor meer informatie: https://www.sigg.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sigg:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.