Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Access en Palisade pants van Arc'Teryx

Access en Palisade pants van Arc'TeryxArc'teryx presenteert haar uitgebreide Traverse Series voor de lente van 2005, een compleet ensemble van multi-season kledingstukken die bestand zijn tegen de elementen en misbruik en er ondertussen nog mooi uit zien ook: de Access en Palisade pants.

De brede collectie van active wear voor zowel de buitensport als vrije tijd belichaamt de berggeest: elk kledingsstuk van de Traverse Series is gemaakt met het nieuwste op het gebied van ademende, lichtgewicht en zijdezachte next-to-skin materialen. Daarbij geven ze een heel nieuwe betekenis aan comfort en ademend ver vermogen.

De ideale all-purpose broek en short, de nieuwe Access Pant en Access Short zin gemaakt van TerraTex - een lichtgewicht, 2-ways stretch nylon/Lycra gemengd textiel dat zorgt voor een softshell-achtig gevoel en bescherming. De Access Pant weegt slechts 255 gram (herenmodel M) en biedt superieur comfort, ademend vermogen en winkelhaak-bestendige buitenkant. Ideaal voor hiken en klimmen is de Access Short, met naadloze constructie voor lange duurzaamheid en extra comfort bij het dragen van een klimgordel.

Ook de Palisade broek (zie foto) en Palisade Short zijn gemaakt van hetzelfde TerraTex. Gecombineerd met de vrijheid van stretch, bieden deze modellen veel features die de buitensporter op prijs zullen stellen als weerbestendigheid en sneldrogend vermogen. Extra grote zakken en een zacht afgewerkte taille voorkomen problemen met de rugzakgordel.

De Palisade Short is er in de kleuren Eclipse, Terracotta, Greystone en Wheat en weegt 188 gram (damesmodel 158 gram). Adviesverkoopprijs is Euro 85. De Palisade Pant is er in de kleuren Eclipse, Greystone en Dark Taupe en weegt 295 gram (damesmodel 246 gram). Hiervan is de adviesverkoopprijs Euro 100.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.