Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Explorer Kit TravelSafe als beste gestest

Explorer Kit TravelSafe als beste gestestNational Geographic Traveler heeft deze maand in haar magazine ehbo-sets getest die essentieel zijn voor de reiziger die wel eens afdwaalt van de platgereden paden. De Explorer Kit First Aid en Sterile van TravelSafe kwamen als beste uit de test.

Sommige reisorganisaties stellen een persoonlijke EHBO-kit zelfs verplicht bij verre of avontuurlijke reizen. Dr. Nuria-Remon, tropenarts-epidemioloog aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam, beoordeelde een aantal kits. Daarbij kwamen de Explorer Kit First Aid & Sterile van TravelSafe kwamen als beste uit de test.

"Deze kit is overzichtelijk, je vouwt hem open en door de grote vensters zie je in een oogopslag wat erin zit. De steriele kit bevat een thermometer en steriele naalden. Een thermometer wordt vaak vergeten maar is juist heel belangrijk, zeker in malariagebieden."

Kiest u voor een reis onder primitieve omstandigheden of een jungletocht voor onbepaalde tijd, denk dan aan de Explorer Kit First Aid. Deze set is stofdicht en waterproof, dus ook voor boot of kanotochten, raften etc. erg geschikt. Naast een assortiment verbandmiddelen, gaasjes en pleisters heeft de Explorer kit ook een reddingsdeken en een beademingsmasker.

De Explorer Kit Sterile, een steriele aanvulling, is eventueel te bevestigen in de Explorer Kit First Aid. De set is bedoeld voor gebruik in landen met een verhoogd risico op Hepatitis B en Aids, tijdens georganiseerde /niet georganiseerde reizen onder primitieve omstandigheden en jungletochten voor een onbepaalde tijd. Ook deze set is waterproof zodat hij gebruikt kan worden bij bijvoorbeeld raft,- en kanotochten. Deze set bevat tevens een thermometer en infuusnaald.

Voor meer informatie: http://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: