Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

FRWD voor het meten van sportprestaties

FRWD voor het meten van sportprestatiesSinds kort is de FRWD ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar: een zogenaamde Sport Performance Recorder voor het meten van sportprestaties in een klein formaat.

Het idee voor de FRWD is ontstaan op een mountainbike trail in Finland. De rivaliteit tussen vrienden initiƫerde het idee. Hoe kon de harde inspanning en het enthousiasme gemeten en herbeleefd worden? Hoe vergelijk je de inspanningen van iedere deelnemer achteraf? Ze wisten dat ze iets nieuws en revolutionairs hadden ontdekt. Toen begon het harde werk, het testen en het zoeken naar de complete sportervaring.

FRWD is het eerste apparaat waarbij GPS, barometer, hoogtemeter, hartslag, snelheid, afstand en temperatuurmeting samengevoegd zijn. De Sports Performance Recorder stelt je in staat je inspanningen op te nemen en achteraf te analyseren en te vergelijken.
Na de activiteiten kun je de opgenomen inspanning afspelen, analyseren en vergelijken met behulp van de FRWD Replayer PC Software. De software biedt een uitgekiende analyse met zeer gevarieerde kenmerken zoals geanimeerde 2D/3D beelden en de mogelijkheid inspanningen te vergelijken in de Race Mode. Hiermee heb je het ultieme apparaat in handen om je trainingsmethodes en technieken te optimaliseren.

De FRWD Sport Performance Recorder bestaat uit de FRWD recorder unit, de FRWD Replayer Software en een hartslag borstband. FRWD is verkrijgbaar in twee productversies: FRWD O200 (499 euro) voor enthousiaste sporters en FRWD O400 (699 euro) voor professionele atleten en coaches.

Voor meer informatie: https://www.frwd.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot FRWD:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.