Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Coleman Air Shelters bieden comfortabele schuilplaats op de camping

Coleman Air Shelters bieden comfortabele schuilplaats op de campingDe nieuwe Air Shelters van Coleman bieden een comfortabele schuilplaats voor alle weersomstandigheden. Ze bieden schaduw op zonnige dagen en je zit droog als het regent. Zo kunnen sociale activiteiten toch doorgezet worden als het weer niet meezit. Kies voor een partytent die past bij jouw groepsgrootte en laat die kampeervakantie maar beginnen!

Beschutting bij verschillende weersomstandigheden
Een stevig en betrouwbaar onderkomen op de camping is geen overbodige luxe. De Air Shelters, gemaakt van hoogwaardige materialen met een geavanceerd design, bieden beschutting bij verschillende weersomstandigheden. Je kunt eronder zitten om een spelletje te spelen, lekker samen te eten of het gebruiken als opslagplaats voor je kampeeruitrusting. Of er nu een felle zon schijnt, bij wind of bij regen, Coleman's Air Shelters zijn een must voor elke
onder de Air Shelters van Coleman kampeervakantie.

FastPitch Air technologie
Deze snel en eenvoudig op te zetten partytenten zijn uitgerust met FastPitch Air technologie. Daarmee kan elke tent met behulp van de bijgeleverde dual-action pomp snel worden opgezet door één persoon. Er zijn twee modellen, zodat er voor elke groepsgrootte een perfecte maat te vinden is. De Air Shelter M heeft driehoekige ramen aan de bovenkant, wat zorgt voor meer lichtval in de Shelter. De raamafdekking met ritssluiting beschermt desgewenst tegen de felle zon. Meerdere afspanpunten helpen om de Air Shelter aan de grond te bevestigen wat voorkomt dat de tent bij windstoten omhoog komt. De ingebouwde dakventilatie vermindert bovendien condensatie. Dit model meet 3 bij 3 meter, met een stahoogte van 180 cm. Drie zijwanden en een wand met entree maken het ontwerp weersbestendig, zodat je er ook beschutting vindt wanneer het waait of regent.

Sunwalls Pack
De grotere Air Event Shelter L heeft een stahoogte van 190 cm en biedt meer ruimte met een formaat van 3.65 bij 3.65 meter. Deze koepelvormige partytent is uit te breiden met het Air Event Shelter L - Sunwalls Pack (EURO 169,99), bestaande uit drie zijwanden en een wand met een entree, voor extra bescherming tegen de elementen.

Aerodynamische ontwerp
Het aerodynamische ontwerp van zowel de Air Shelter M als de Air Event Shelter L is bestand tegen de elementen. De shelters zijn voorzien van stormbanden en meerdere spanbanden om aan de grond te bevestigen. De partytenten beschermen bovendien bij regen dankzij het tentdoek met een waterkolom van 3.000 en volledig getapete naden, om lekken te voorkomen.

SPF50 zon- en UV-bescherming dankzij UVGuard
Beide modellen garanderen SPF50 zon- en UV-bescherming dankzij UVGuard. Ook de zilveren kleur van het tentdoek draagt bij aan het weren van schadelijke zonnestralen. Zo stijgt de temperatuur in de partytent minder hard op hete zomerdagen. De extra beschutting brengt gemoedsrust wanneer je van het leven op de camping geniet met jonge kinderen. De partytent is bovendien na gebruik gemakkelijk in te pakken en op te bergen in de meegeleverde en opberghoes met schouderbanden.

Adviesverkoopprijzen
Air Shelter M Bundle: EURO 699,99
Air Event Shelter L: EURO 699,99

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.