Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Darwin-tenten van Coleman voor solo-backpackers, koppels en gezinnen

Darwin-tenten van Coleman voor solo-backpackers, koppels en gezinnenInvesteer in een lichtgewicht en compacte kampeeruitrusting als je van plan bent om actief te kamperen. Dit maakt het gemakkelijker om je voort te bewegen en geeft je meer vrijheid in het kiezen van uitdagende routes. Het bepalen van het maximale gewicht van je uitrusting begint natuurlijk bij een tent. Het snel en makkelijk op te zetten Darwin assortiment van Coleman vormt de ideale keuze voor iedereen die avontuurlijk gaat kamperen. Van solo-backpackers tot gezinnen, er is een Darwin tent voor iedereen dankzij de verschillende formaten en functies.

Darwin assortiment
De lichtgewicht Darwin 2 (2.8 kg) is perfect voor solo-backpackers of koppels die op zoek zijn naar compacte beschutting. Voor kleine gezinnen is de Darwin 3 een goede keuze, omdat deze tent ruimte biedt aan drie personen en slechts 3.4 kg weegt. Door het lage gewicht lenen deze twee modellen zich perfect voor tochten en hikes, zonder te hoeven inleveren op comfort. De modellen in het Darwin assortiment met een plus in de naam, zijn uitgerust met een voortent met knik in de nok voor extra hoofdruimte.

WeatherTec-systeem
De Darwin 2+ weegt 4.2 kg, de Darwin 3+ weegt 4.9 kg en de grootste tent uit het assortiment, de Darwin 4+, weegt 6.2 kg. Alle Darwin tenten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van Coleman'’'s gepatenteerde WeatherTec-systeem. Een waterkolom van 3.000 mm, een volledig ingenaaid grondzeil en getapete naden houden jou en je uitrusting droog. Elke tent is ontworpen met ventilatieopeningen om condensatie te voorkomen.

SPF50 bescherming tegen ultraviolette straling
De gecertificeerde, in het laboratorium geteste materialen met SPF50 bieden uitstekende bescherming tegen ultraviolette straling van de zon.

Adviesverkoopprijzen
Coleman Darwin 2 : EURO 99,99
Coleman Darwin 2+ : EURO 129,99
Coleman Darwin 3+ : EURO 149,99
Coleman Darwin 3 : EURO 109,99
Coleman Darwin 4+ : EURO 169,99

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.