Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Brooks Running lanceert de innovatieve Catamount Agil voor supersnelle trail-avonturen

Brooks Running lanceert de innovatieve Catamount Agil voor supersnelle trail-avonturenBrooks Running, expert in performance running, presenteert de nieuwe, revolutionaire Catamount Agil als hun snelste trailschoen tot nu toe. De Catamount Agil is gemaakt voor de snelle en gewaagde trailloper, waardoor het een uitstekende keuze is voor korte, technische trail wedstrijden. Met de nieuwe en innovatieve SpeedVault Trail Plate is deze schoen ontworpen om de snelheid van lopers naar de top te stimuleren tijdens wedstrijden. De Catamount Agil heeft de met stikstof versterkte DNA FLASH v2 tussenzool van Brooks, die niet alleen licht maar ook responsief is, en in combinatie met een vlakke constructie voor flexibiliteit en tastgevoel. De Catamount Agil is getest door de Brooks Trail atleten en is gemaakt voor de individu die op zoek is naar een schoen die de snelste prestaties in korte trail races en runs mogelijk maakt.

Agil(e) en ontvankelijk ontwerp
De nieuwe Catamount Agil is ontworpen om op volle snelheid over de trails te gaan. Dankzij de split-plate constructie die is ontworpen om flexibiliteit en snelheid te leveren over technische trails en veranderend terrein, helpt de SpeedVault Trail Plate de trailloper vooruit te gaan terwijl hij op volle snelheid blijft. Bovendien is het plaatsysteem gemaakt van hetzelfde Pebax materiaal dat wordt gebruikt in de gewone Brooks' spikes om snelheid en stabiliteit te leveren en bevindt zich dichter bij de grond, wat helpt bij de snelheid en het bewustzijn van het lichaam, om beter te reageren op het parcours. De met stikstof versterkte DNA FLASH v2 tussenzool van Brooks is licht en reageert snel, en heeft een lage stapeldikte. De geperforeerde buitenzool bespaart gewicht en levert hoogwaardige tractie, grip en bescherming. Dit maakt de Catamount Agil perfect voor wedstrijden op de trails.

Topsnelheid voor trailracen op technische parcours
De Catamount Agil heeft een buitenzool van het nieuwe TrailTack-rubber, dat is ontworpen om hardlopers grip te bieden op zowel natte als droge oppervlakken. Het lichtgewicht bovenwerk van mesh vormt zich naar de voet en geeft de hardloper een tweede huidgevoel en meer precisie. De precision engineering geeft de drager bewustzijn over zijn lichaam om wendbaar en zelfverzekerd te blijven op topsnelheden. "Deze schoen is bedoeld voor trailrunners die meedoen aan korte, snelle trailraces en andere vormen van trailrunning waarbij snelheid voorop staat", zegt Gerard Klein, Footwear Merchandising Director EMEA. "De Catamount Agil is getest door onze Brooks trailatleten en is bedoeld voor diegenen die op zoek zijn naar snelheid tijdens trailwedstrijden en runs, maar geeft je tegelijkertijd vertrouwen en houdt je veilig bij wisselende risico's, terreinen en weersomstandigheden."

Catamount Agil is gecertificeerd CO2-neutraal en nu online verkrijgbaar op brooksrunning.com en bij verkooppunten wereldwijd voor 180,00 euro.

Voor meer informatie: https://www.brooksrunning.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Brooks Running:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.