Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Brooks Running komt met High Point 2-in-1 Short 2.0

Brooks Running komt met High Point 2-in-1 Short 2.0Brooks Running breidt de High Point Collectie uit met de nieuwe High Point 2-in-1 Short 2.0. De short is uitgerust met het nieuwe, no-bounce 360-graden pocket solution systeem, technisch ontworpen voor elk trailavontuur. De head-to-toe trailkleding van Brooks Running is gecertificeerd koolstofneutraal, waardoor trailrunning nog beter is voor onze planeet.

Bescherming, opslag en dynamisch bewegingsbereik
Dit seizoen breidt Brooks de High Point Collectie uit met de nieuwe High Point 2-in-1 Short 2.0. Dankzij de nieuwe, no-bounce 360-graden zakken, met twee insteekzakken en twee langwerpige zakken, die ontworpen en getest zijn met een opvouwbare waterfles, kun je je grotere trailbenodigdheden comfortabel opbergen. Zo biedt de High Point 2-in-1 Short 2.0 optimale opbergmogelijkheden voor je trailrun. De met DWR behandelde ripstop GO2 Repel™ stof biedt daarnaast waterbestendigheid en duurzame bescherming.

Comfortabele pasvorm met voldoende bewegingsvrijheid
Helen Spalton, Apparel Merchandising Manager EMEA: "De High Point 2-in-1 Short 2.0 biedt een comfortabele pasvorm met voldoende bewegingsvrijheid. De gesplitste zijkanten zorgen voor de nodige bewegingsvrijheid als je bergopwaartse rent, terwijl de langere boxershortvoering ondersteuning biedt en schuurplekken voorkomt. De shorts en andere items uit de High Point Collectie, die volledig vernieuwde kleuren heeft, zijn CO2 neutraal gecertificeerd. Het houdt je trailtijd dus vrij van afleiding en heeft daarnaast minder impact op het milieu."

De High Point Short 2.0 en heeft een adviesverkoopprijs van 70,00 euro.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.brooksrunning.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Brooks Running:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.