Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Camelbak introduceert Pixie and Moxie

Camelbak introduceert Pixie and MoxieAls het aan Camelbak ligt dan raken vrouwen dit jaar 'verslingert' aan hun Camelbak rugzakken: de nieuwe Pixie en Moxie.

Veranderbaar van een 'slinger' naar een rugzak, en andersom, bieden deze nieuwe rugzakken hands-free drinken met stijl. Met deze nieuwe packs heb je dan geen zin meer om met omvangrijke waterflessen te slepen! Shoppers zullen dol zijn op de flexibiliteit van Pixie en van Moxie, met de mogelijkheid zich in een volgepakt programma steeds weer aan te passen aan nieuwe omstandigheden en omgevingen. Deze packs bieden snelle en gemakkelijke toegang tot koel schoon water en opslagruimte voor de belangrijkste zaken aan. Wat de dag ook brengt, deze packs passen zich gewoon aan aan de omstandigheden.

Net als alle vrouw-specifieke producten van CamelBak, worden Pixie en Moxie ontworpen met het lichaam van de vrouw in achterhoofd. Ze zijn onder andere aangepast aan de kortere torsolengte van het vrouwelijk lichaam en maken gebruik van een Air Mesh pand voor betere ventilatie en extra comfort.

De Pixie en Moxie hebben elk twee ritsgesloten compartimenten voor snelle toegang tot een extra laag, een celtelefoon of een portefeuille.

Voor meer informatie: https://www.camelbak.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot CamelBak:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: