Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Roamfree HT Hiker wandelschoen van Helly Hansen biedt comfort en hoge prestaties

Nieuwe Roamfree HT Hiker wandelschoen van Helly Hansen biedt comfort en hoge prestatiesAl sinds 1877 blijft Helly Hansen zich ontwikkelen op het gebied van professionele uitrusting om mensen te helpen in leven te blijven en zich levendig te voelen in de buitenlucht. Het Noorse merk laat zich inspireren door professionals, die werkzaam zijn in de bergen en de omliggende omgevingen. Met hun hulp ontwikkelt Helly Hansen complete outfits waar men op kan vertrouwen gedurende lange dagen in de natuur. Dit voorjaar breidt Helly Hansen de collectie Verglas wandelschoenen uit met de duurzame, waterdichte en tegelijkertijd zeer comfortabele Roamfree HT Hiker.

Gebaseerd op de Cascade schoenen
Gebaseerd op Helly Hansen's bestseller - de collectie van Cascade schoenen - biedt de Roamfree HT Hiker voor mannen en vrouwen dezelfde vertrouwde pasvorm, comfort en prestaties in een nieuw silhouet, inclusief een lichtgewicht, naadloze bescherming op de enkel. Ontworpen met innovatieve technologie en gerecyclede materialen om de stabiliteit en bescherming te verbeteren zonder extra gewicht toe te voegen.

Eigenschappen van de Helly Hansen Roamfree HT Hiker
De Roamfree HT Hiker is ideaal voor verschillende wandelafstanden en laat zich kenmerken door verschillende eigenschappen:

  • Een combinatie van twee verschillende EVA-verbindingen vormen de tussenzool: performance EVA voor stabiliteit en bescherming in de onderste tussenzool en superlicht EVA in de bovenste tussenzool voor meer comfort en demping gedurende langere wandelingen.
  • Een multi-directioneel tractiesysteem voor de buitenzool: een HH® Surround-Grip lamellensysteem voor tractie onder alle hoeken van het grondcontact, naast Tough-Wear dat wordt gebruikt op de meest kwetsbare plekken en een HH® Max-Grip rubbersamenstelling voor superieure grip.
  • In het midden van het voetbed is een rock plate verwerkt, een speciale plaat die de zolen beschermt en extra stevigheid biedt op oneffen en rotsachtig terrein.
  • Een volledig waterdichte constructie met Helly Hansen's HELLY TECH® waterdicht/ademend membraan, afgedichte naden en hydrofoob behandelde materialen, zodat water van het oppervlak wordt afgestoten wanneer de schoen wordt blootgesteld aan natte of modderige omstandigheden.


Alle noodzakelijke prestaties en comfort
"Als partner en leverancier van uitrusting aan Search & Rescue teams van over de hele wereld, wilden we een nieuwe schoen ontwikkelen die alle noodzakelijke prestaties en comfort zou bieden wanneer men lange dagen op de been is," aldus Louise Hurtel, Project Manager voor Footwear. "De Roamfree heeft een meer gestroomlijnde look die over de hele linie esthetisch aantrekkelijk is, terwijl de schoen nog steeds dezelfde technische kenmerken en lichtgewicht, flexibele constructie heeft die mensen gewend zijn van Helly Hansen."

Voornamelijk gerecycled materiaal
Het grootste deel van de bovenkant van de Roamfree HT Hiker bestaat uit gerecycled materiaal, evenals een 100% gerecyclede polyester voering, 100% gerecyclede polyester veters, 30% gerecycled rubber en 30% gerecycled EVA in de tussenzool.

Verkrijgbaarheid en adviesverkoopprijs
De Roamfree HT Hiker is vanaf het voorjaar van 2024 verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen, in de winkel en online. De adviesverkoopprijs bedraagt EURO 175.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.hellyhansen.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Helly Hansen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.