Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mammut Latok Jacket: 3 laags Dry-tech

Mammut Latok Jacket: 3 laags Dry-techDry-tech® is een wind- en waterdicht laminaat met een zeer hoog ademend vermogen dat al een aantal seizoenen met succes wordt gebruikt door Mammut. Nieuw is echter dat Mammut nu een 100% stretch uitvoering in een 3-laags laminaat op de markt brengt.

Het voordeel is duidelijk: een wind- waterdichte jas of broek gemaakt van stretch- materiaal geeft naast veel bewegingsvrijheid ook veel draagcomfort.

Met deze innovatieve stof bewijst Mammut dat een drie laags laminaat een optimale bescherming kan bieden met ongekende bewegingsvrijheid en comfort. Geen druppel of windvlaag naar binnen maar het vocht mag wel naar buiten. Onbelemmerd bewegen door toepassing van stretch äDRYtech materiaal en extra ventilatie mogelijkheden door regelbare “netpockets” en “pitzips”. Deze eigenschappen maken het Latok Jacket geschikt voor technische en avontuurlijke tochten.

De Latok Jacket is de heren uitvoering en is te verkrijgen in de kleuren: Storm, Black, Tangerine en Lava in de maten XS t/m XXL. De dames tegenhanger heet het Pumori Jacket en is te verkrijgen in de kleuren: Purple, Lava, Ice, Black en Tangerine in de maten XS t/m XL. Latok en Pumori kosten Euro 299.95 en wegen elk 710 gram.

Voor meer informatie: https://www.mammut.ch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mammut:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.