Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Urban Pro 3-in-1 Coat van Helly Hansen

Nieuwe Urban Pro 3-in-1 Coat van Helly HansenMet een geschiedenis van meer dan 140 jaar heeft het Noorse Helly Hansen ruime ervaring met onvoorspelbaar weer gedurende de verandering van de seizoenen. Wanneer de winter overgaat in het voorjaar en de temperaturen nog steeds grillig zijn, is er kleding nodig die zowel waterdichte bescherming als extra warmte biedt wanneer dat nodig is.

Maximale veelzijdigheid, stijl en functionaliteit
De Urban Pro 3-in-1 Coat is ontworpen met het doel zich aan te passen aan veranderende weersomstandigheden en biedt maximale veelzijdigheid, stijl en functionaliteit in stedelijke omgevingen. Het is de ultieme tussenjas, want bij wisselende temperaturen en weersomstandigheden kan elk deel afzonderlijk of samen worden gedragen, wanneer waterdichte bescherming en extra warmte nodig zijn. De Urban Pro 3-in-1 Coat heeft ook een verstelbare capuchon die speciaal is ontworpen voor (fiets)helmen en opklapbare reflectoren, ideaal voor de actieve forens. De jas is ontworpen met een PFC-vrije duurzame waterafstotende behandeling, met gegarandeerde prestaties en bescherming.

Snijvlak van mode en functie
"We willen kleding kunnen creƫren die zich op het snijvlak van mode en functie bevindt, zodat onze consumenten onze producten dag en nacht, regen of zonneschijn en seizoen na seizoen kunnen dragen", aldus Kristoffer Ulriksen, VP Lifestyle & Collaborations bij Helly Hansen. "Door te focussen op modulaire functie is dit kledingstuk veelzijdig, stijlvol en comfortabel, terwijl het ook de weerbestendige bescherming biedt die van ons merk wordt verwacht."

Verkrijgbaarheid en adviesverkoopprijs
De Urban Pro 3-in-1 Coat voor mannen is nu verkrijgbaar in de winkel en online en heeft een adviesverkoopprijs van EURO 450,00.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.hellyhansen.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Helly Hansen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.