Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Helly Hansen breidt ULLR Freeride collectie uit

Helly Hansen breidt ULLR Freeride collectie uitDe Elevation Infinity 3.0 Jacket komt voort uit een evolutie van de bekroonde Elevation Infinity Shell Jacket en is voorzien van LIFA INFINITY PRO, Helly Hansen's meest innovatieve en verantwoorde waterdichte/ademende technologie tot nu toe. De technologie bestaat uit een volledig waterdicht/ademend LIFA INFINITY-membraan en duurzame waterafstotende prestaties, bereikt zonder het gebruik van chemicaliën. Het membraan wordt gecombineerd met 100% LIFA-geweven stof, waardoor een technologie ontstaat die verantwoorde en superieure professionele prestaties levert.

LIFA INFINITY PRO™
Met LIFA INFINITY PRO™ voldoet de Elevation Infinity 3.0 Jacket ook aan de extreme waterdichtheid en het ademend vermogen van de HELLY TECH® Professional constructie - het biedt daarmee het hoogste niveau van bescherming tijdens lange dagen op en naast de piste.

Eeuwigdurende, waterafstotende bescherming
De revolutionaire technologie garandeert ook een eeuwigdurende, waterafstotende bescherming die na gebruik nooit meer een chemische behandeling hoeft te ondergaan, waardoor duurzaamheid en langdurige prestaties gegarandeerd zijn.

Ski professionals
Dit seizoen hebben de ontwerpers van Helly Hansen zich laten leiden door het idee dat niemand meer tijd op de berg doorbrengt dan ski professionals. Dat zij het hele seizoen op de berg te vinden zijn, zowel voor hun werk als voor hun plezier. Het ontwerpteam heeft de Elevation Infinity 3.0 Jacket aangepast om nog comfortabeler en prestatiegerichter te zijn, met input van het ski patrol team van Kicking Horse Mountain Resort en de professionele Amerikaanse freeride skiërs Jim Ryan en Madison Rose. Dankzij de feedback van de professionals is deze nieuwe jas speciaal ontworpen om samen met de Elevation Infinity Shell Bib Pant gedragen te worden en is de sneeuwvanger verwijderd, wat zorgt voor een superieure pasvorm, comfort en bewegingsvrijheid, ideaal voor het freeriden.

Features van de jas
De jas bevat verder meerdere opbergzakken, een verstelbare zoom en manchetten, mechanische ventilatieritsen voor extra ademend vermogen, een RECCO® reflector voor extra veiligheid, een hi-vis capuchonrand en overige details voor extra zichtbaarheid en een Life Pocket+™ om een telefoon langer aan de praat te houden in koud weer.

Elevation Lifaloft Down Jacket
De Elevation Lifaloft Down Jacket is speciaal ontworpen om te combineren met de Elevation Infinity 3.0 Jacket. Deze jas is licht van gewicht en toch duurzaam, perfect voor hele dagen freeriden, van zonsopgang tot zonsondergang. Dankzij het ripstop materiaal is de jas extreem bestendig. De Elevation Lifaloft Down Jacket is voorzien van een combinatie van isolaties, waaronder Helly Hansen’s innovatieve lichtere en warmere LIFALOFT™-isolatie aan de zoom en manchetten en Allied®-dons isolatie aan de mouwen en romp, voor optimale bescherming en warmte. Aangezien synthetische isolatie droger blijft dan dons, zorgt LIFALOFT® voor vochtregulatie op de plekken die het meest worden blootgesteld tijdens het skiën in diepe poeder, terwijl de dons isolatie warmte biedt waar dat het meest nodig is.

Ontworpen voor het lagen-systeem
De Elevation Lifaloft Down Jacket is ontworpen voor het lagen-systeem, bevat elastische manchetten en is zonder capuchon minder volumineus. Andere kenmerken zijn een PFC-vrije DWR-behandeling voor waterdichtheid en gelede mouwen voor optimale mobiliteit. Dankzij de feedback van de professionele skiër Madison Rose is de borstzak van de vrouwenjas lager op de borst geplaatst, zodat deze beter past bij het vrouwelijke figuur.

Inzicht en ervaring van skiprofessionals
"We hebben het geluk samen te werken met verschillende skiprofessionals. Hun inzicht en ervaring helpen ons om onze producten te verfijnen zodat ze echt de beste op de markt zijn", zegt Louise Micolon, Product Manager Ski bij Helly Hansen. "Met de nieuwe ULLR collectie wilden we dit seizoen onze professionals de beste producten bieden om ook op hun vrije dagen het maximale uit de bergen te halen, en we zijn verheugd om deze nieuwe stijlen voor de winter van 2023-24 te lanceren voor zowel skiprofessionals als liefhebbers."

De Elevation Infinity 3.0 Jacket en Elevation Lifaloft Down Jacket zijn in het najaar van 2023 verkrijgbaar in zowel vrouwen- als mannenmodellen, in de winkel en online.

Adviesverkoopprijzen
Men's Elevation Infinity 3.0 Ski Jacket: EURO 750,00
Women's Elevation Infinity 3.0 Ski Jacket: EURO 750,00
Men's Elevation Lifaloft Down Jacket: EURO 280,00
Women's Elevation Lifaloft Down Jacket: EURO 280,00

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.hellyhansen.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Helly Hansen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.